top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJonas Gilis

Hattrick pakt 4e plaats op tornooi Houtem City

Afgelopen zaterdag trokken we richting Hombeek om mee te doen aan het tornooi van onze vrienden van Houtem City.


We begonnen aarzelend aan het tornooi met een 0-0. Maar daarna schoot de motor in gang! Na 2 vlotte overwinningen (waaronder een forfait), gaven we leider van de groep voetballes met een 5-2 zege als gevolg! Daarna pakte we nog een overwinning en ook meteen de groepswinst!


Op naar de kwartfinale!

Daar wonnen we ook weer en gingen we door naar de halve finale!

Daar ontmoette we weer dezelfde ploeg van in de groep. Dit keer speelde ze anti voetbal en hielden ze alles dicht en speelde ze enkel op de counter. Er was geen doorkomen aan en elke counter ging bijna binnen. 5-1 nederlaag als gevolg. Jammer dat ploegen niet komen om te voetballen.


De wedstrijd om de 3e en 4e plaats

Deze begonnen we weer slecht. Al snel stonden we 2-0 achter. De coach greep in en zette alles op alles! En dat lukte! Het werd nog 2-2! Op het einde kregen we zelfs nog DE kans op 2-3, maar de bal ging net naast.

Penalties dus!

De eerste werd gemist door ons en binnengeknald door Muizen!

Dan besloten ze om een speler van ons te beginnen jennen, onze spelers antwoordde met een bal in de winkehak en een vingertje op de mond.


Dan stopte onze doelman de bal en leek er terug hoop te zijn voor onze helden. Maar de volgende penalties van muizen gingen binnen en wij miste de laatste belangrijke penalty.


Mooie 4e plaats of toch een ondankbaar resultaat?

Beste prestatie tot nu toe voor onze mooie club! Maar een 4e plaats is echt een ondankbare plaats!


Na dit tornooi beginnen we aan de voorbereiding in de zaal. De coach zal dan een selectie gaan maken voor beide ploegen.


Laten we met z'n allen eens goed knallen komend seizoen en hopelijk blijft iedereen dit seizoen eindelijk eens fit!9 weergaven0 opmerkingen

Comments


Afbeelding1.png
H o o f d s p o n s o r
3. verticale banner 3.png
Logo Tripletta 2020 - Made with PosterMyWall.png
zvchattrick.png
STEUN ONS VIA TROOPER
bottom of page