top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJonas Gilis

Hattrick pakt eerste 3 punten!

Gisteravond won Hattrick met 8-3 van VC Houtem City.


Patje zorgde met een hattrick dat hij ook ineens man van de match werd. Al mogen we iedereen vermelden voor de strijd en vechtlust dat ze toonde!


Eindelijk die overwinning!

"De spelers heeft een zeer goede reactie laten zien na de nederlaag van vorige week. Die kwam heel hard aan, maar we geven nooit op en laten onze kop niet meer hangen!

Gisteren toonde ze ons wat we allemaal willen als fan van deze mooie club. Winnen en mooi voetbal spelen!

Volgende week wacht ons alweer een zware wedstrijd. Onze scouts lieten ook weten dat er geen makkelijke ploegen zijn in deze liga! Het niveau is echt hoog! Daarom ben ik ook blij met de nodige versterkingen die er zijn dankzij ons bestuur!" Aldus de Coach.


Zo pakt Hattrick 3/6.

"We hopen om 12/15 te pakken om dan tegen de kampioen te spelen, Rijmenam! Maar we blijven het wel match per match bekijken, want een blessure is nooit veraf! Dat weten we nog van vorig seizoen!

Gezien het niveau van de liga, zijn we nog in gesprek met enkele extra versterkingen. Er komen nog enkele zware weken aan. Maar ik reken op het bestuur om het juiste te doen en ons te voorzien van jong talent en ervaren spelers." Aldus een hoopvolle en strijdvaardige coach.


Volgende wedstrijd gaat door op zondag 25/09/2022 om 19u00 tegen de Globesjotters.8 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


Afbeelding1.png
H o o f d s p o n s o r
3. verticale banner 3.png
Logo Tripletta 2020 - Made with PosterMyWall.png
zvchattrick.png
STEUN ONS VIA TROOPER
bottom of page