top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJonas Gilis

Record zege en 3 punten erbij!

Weer een overwinning erbij voor onze lichtblauw helden! De leidersplaats blijft zo in het vizier!
Afgelopen zondag speelde we tegen Astamaris en het werd maar liefst 0-16! Bij de rust stond het 0-8, we hebben het dus mooi in 2 gedaan.
Voor de wedstrijd had Nico te veel last van de rug en besloot de coach op Greg nog eens te laten keepen. Goede keuze bleek achteraf.


We begonnen het scherp, want na amper 2 minuten stond het al 2-0. 2x Patje. Het gezicht van Pieter sprak boekdelen toen hij de zaal binnen kwam. (haha)


Daarna was het gewoon éénrichtingsvoetbal met af en toe mooie reddingen van Greg.

Spier liet zich eens goed gaan en amuseerde zich rot op het veld.

Dit liet hij zien lmet 4 doelpunten, of was het meer en een heleboel assists.

"Dat hij een aanwinst is, wisten we al in de voorbereiding. Hij verving Marouanne, maar als hij zo verder doet, gaan we nog veel plezier hebben!" aldus de coach.Dan kwam het moment van Nico. Conditioneel stond hij duidelijk nog niet scherp, maar toen hij naar doel begon te schieten, was dat echt niet nodig. 3 doelpunten en een assist, zeer sterke wedstrijd van onze doelman, euh aanvaller. Direct een Hattrick scoren is altijd leuk!


Patje, samen met Pieter, dirigeerde de ploeg richting een grote zege. De twee strooide met diepte passes en één tweetjes. Was geweldig om te zien, hoe de ploeg meer en meer op elkaar in gespeeld geraakt.

Jammer dat we patje nu 2 wedstrijden moeten missen, maar met Marouanne hebben we zeker een goede vervanger, als hij speelklaar geraakt. Zondag zit hij mogelijk wel al in de selectie.


Terug naar de wedstrijd...

Mooi samenspel en de bal in de ploeg houden resulteerde in een knappe 0-16 overwinning! Meer valt er nu eigenlijk niet meer te zeggen.


"Ik wil ALLE aanwezige spelers bedanken! Iedereen heeft zijn ding gedaan en voor elkaar gevochten.

Deze zege nemen we zeker mee naar de volgende wedstrijd. United gaat zeker op hun hoede zijn. Dus we gaan ze ook niet onderschatten! Met het oog op de topper tegen Rijmenam is dit mooi meegenomen.

Nog 1 zege te gaan en ik heb mijn vooropgestelde 12/15 binnen! Maar makkelijk gaat het niet zijn.

Met deze groep is alles mogelijk. We gaan zeker voor die 12/15 en dan de topper tegen Rijmenam aanvatten. We zien elkaar volgende week zondag weer!" aldus een gelukkige coach!


Astamaris - Hattrick 0-16


11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


Afbeelding1.png
H o o f d s p o n s o r
3. verticale banner 3.png
Logo Tripletta 2020 - Made with PosterMyWall.png
zvchattrick.png
STEUN ONS VIA TROOPER
bottom of page