top of page

KAMPIOEN IN HET EERSTE SEIZOEN!

chamopions_edited.jpg

Hattrick heeft na jaren afscheid genomen van de liga Zemst. Vanaf het komende seizoen zullen de blauw witten voor het eerst te zien zijn in de tweede klasse van de lzvcup.

Net zoals PSG en andere grootheden, was ook Hattrick zeer actief op de transfermarkt. Al moest het hiervoor eerst enkele spelers verkopen om slagkrachtig te kunnen zijn tijdens de zomermercato. Er werd afscheid genomen van enkele vaste waarden, waardoor voorzitter Jonas G met een goed gevuld transferpotje de spelersmarkt op kon gaan.

Zo stonden Bart C en Tim V hoog op de shortlist van de voorzitter. Na geslaagde onderhandelingen werden de twee nieuwkomers voorgesteld.

 

Hiermee was de honger van Hattrick nog niet gestild. Via wyscout werden middenvelder Gregory P en Dave VA aangetrokken en werd oude bekende Danny E teruggehaald. Hattrick kon ook het aanstormend Gianni D overhalen om te tekenen voor de Mechelse club.

 

Dit was niet het enige nieuws uit het Hattrick kamp. De voorzitter liet weten dat de contracten van Pieter H en Werner R werden opengebroken.

 

Door de goede voorbereiding kijken spelers, supporters en bestuur met vol goede moed uit naar het komende voetbalseizoen waar alles mag en niets moet. Toch is de ambitie om op termijn naar de hoogste klasse te promoveren.

Afbeelding1.png
H o o f d s p o n s o r
3. verticale banner 3.png
Logo Tripletta 2020 - Made with PosterMyWall.png
zvchattrick.png
STEUN ONS VIA TROOPER
bottom of page