top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJonas Gilis

Voorbeschouwing: Het nieuwe seizoen van ZVC Hattrick in de Liga Berentrode

Met opwinding en vastberadenheid bereiden we ons voor op het nieuwe seizoen van ZVC Hattrick in de Liga Berentrode. Na een uitdagend vorig seizoen waarin we de 5e plaats behaalden, staan we klaar voor een frisse start en nieuwe mogelijkheden.


Een belangrijk aspect van ons team is de lichtblauwe uitrusting die we met trots dragen. Deze kleur symboliseert onze vastberadenheid, teamgeest en passie voor het spel. Het is een herkenbaar kenmerk dat ons verbindt als eenheid op het veld.


Vorig seizoen werden we geconfronteerd met talrijke blessures die ons team op de proef stelden. Maar we hebben bewezen dat we veerkrachtig zijn en kunnen overleven, ongeacht de obstakels die op ons pad komen. Deze ervaringen hebben ons sterker gemaakt en hebben ons geleerd om door te zetten, zelfs in moeilijke tijden.


Om ons voor te bereiden op het nieuwe seizoen hebben we enkele nieuwe spelers verwelkomd in ons team. Ze brengen nieuwe vaardigheden en dynamiek met zich mee, en we zijn ervan overtuigd dat ze een waardevolle toevoeging zullen zijn aan ons spel. Samen zullen we werken aan het verbeteren van ons samenspel en het bereiken van onze doelen.


Als sponsor hebben we opnieuw het genoegen om LBRP Software te verwelkomen als onze shirt sponsor. Hun voortdurende steun is van onschatbare waarde voor ons team en we zijn dankbaar voor hun betrokkenheid. Dankzij hen kunnen we ons concentreren op het spel en ons volledig inzetten voor onze prestaties op het veld.


Een fundamentele waarde die we koesteren is onze "never give up" mentaliteit. We geven nooit op, ongeacht de omstandigheden waarin we ons bevinden. We blijven strijden, zetten door en werken hard om onze doelen te bereiken. Deze mentaliteit bepaalt wie we zijn als team en vormt de kern van ons spel.


Daarnaast hechten we veel belang aan fair Play. We streven ernaar om op een sportieve en eerlijke manier te spelen, met respect voor onze tegenstanders, scheidsrechters en de regels van het spel. We geloven dat fair Play essentieel is voor het creëren van een positieve en competitieve omgeving.


Het nieuwe seizoen van ZVC Hattrick in de Liga Berentrode belooft een spannende reis te worden. We zijn vastbesloten om onze prestaties te verbeteren, ons spel te ontwikkelen en te streven naar succes op het veld. We kijken uit naar de uitdagingen die voor ons liggen en naar de mogelijkheden om ons te meten met andere sterke teams.


Als supporters kunnen jullie ons aanmoedigen en ondersteunen tijdens onze wedstrijden. Jullie steun en enthousiasme spelen een belangrijke rol in ons succes. Samen creëren we een sfeer van positiviteit en stimulans.


Met onze lichtblauwe uitrusting, onze "Never Give Up" mentaliteit, de steun van LBRP Software en ons streven naar fair Play, zijn we er klaar voor om het nieuwe seizoen met volle energie te omarmen.


Laten we samen genieten van het spel en ons team, ZVC Hattrick, aanmoedigen terwijl we streven naar geweldige prestaties in de Liga Berentrode.


Samen zijn we sterk!


Met sportieve groeten,


Jonas Gilis

Voorzitter

ZVC Hattrick
13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Afbeelding1.png
H o o f d s p o n s o r
3. verticale banner 3.png
Logo Tripletta 2020 - Made with PosterMyWall.png
zvchattrick.png
STEUN ONS VIA TROOPER
bottom of page