top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJonas Gilis

ZVC Tripletta - Seizoen 23-24: Keep moving

Start van het Seizoen: ZVC Tripletta kende een uitdagende start met twee gelijke spelen tegen 't Vet Konijn en Los Jalapenos, beide eindigend in een 3-3 stand. In de wedstrijd tegen Los Jalapenos toonde doelman Robbe opnieuw uitstekend spel.


Vervolg van het Seizoen: Na de gelijke spelen volgde een reeks van 9 nederlagen, waarbij kleine verliespartijen werden afgewisseld met iets grotere nederlagen.

Keerpunt van het Seizoen: De eerste overwinning werd behaald tegen Katrom 04 met een indrukwekkende prestatie van Dean (6 goals) en Pieter (2 goals, en enkele assists). De wedstrijd eindigde in een 5-8 overwinning voor ZVC Tripletta.


Opvolgende Wedstrijden: Na de overwinning volgde opnieuw een nederlaag tegen FC Vollentip, waar ZVC Tripletta een comeback maakte van 1-4 tot een 5-4 voorsprong, maar uiteindelijk de wedstrijd met 5-8 verloor.


Huidige Stand: Na 13 wedstrijden bevindt ZVC Tripletta zich op de laatste plaats in het klassement met 6 punten. De ploegen boven hen hebben 8 en 9 punten. Het doel is om af te zakken naar de 4e reeks en opnieuw te beginnen met een frisse start op een lager niveau.


Toekomstige Wedstrijden: Met nog 9 wedstrijden op de planning dit jaar, biedt dit de ploeg de gelegenheid om te blijven strijden en wellicht positieve resultaten te behalen. Het team zal gemotiveerd zijn om de rest van het seizoen met vastberadenheid en teamwork aan te pakken.


Veel succes aan ZVC Tripletta in de komende wedstrijden en de rest van het seizoen!

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Afbeelding1.png
H o o f d s p o n s o r
3. verticale banner 3.png
Logo Tripletta 2020 - Made with PosterMyWall.png
zvchattrick.png
STEUN ONS VIA TROOPER
bottom of page