top of page
Zoeken
 • Foto van schrijverJonas Gilis

ZVC Hattrick - Seizoen 23 - 24: So far, so good.


Start van het Seizoen: Het seizoen begon veelbelovend voor ZVC Hattrick met een overwinning op United in een spannende wedstrijd, eindigend in 6-4.


Competitieresultaten:


 1. ZVC Hattrick vs. United (6-4): Een opwindende openingswedstrijd met ZVC Hattrick als winnaar na een intense strijd.

 2. ZVC Hattrick vs. Globesjotters (4-8): Opnieuw een uitdagende wedstrijd met een nederlaag, maar de focus ligt op verbetering.

 3. ZVC Hattrick vs. Charlottes (3-11): Een moeilijke nederlaag tegen Charlottes, waarna de ploeg zich herpakte.

 4. ZVC Hattrick vs. Sportcafe Berentrode (5-5): Een gelijkspel met een adembenemende gelijkmaker in de laatste seconde van de wedstrijd.

 5. ZVC Hattrick vs. VV Cornflakes (3-6): Opnieuw een nederlaag, maar met positieve elementen die benadrukt worden.

 6. ZVC Hattrick vs. Invictus (7-3): Een overtuigende overwinning met goed spel van de hele ploeg.

 7. Reeks van 6 nederlagen: ondanks een uitdagen periode zijn er hoogtepunten, waaronder de topprestatie tegen VV Cornflakes (4-2 nederlaag) met Robbe in doel die het uitstekende gedaan heeft.

Huidige Stand: Na 12 wedstrijden staat ZVC Hattrick op de 7e plaats in de competitie. Ondanks de uitdagingen kijkt de ploeg vooruit naar de rest van het seizoen, met de focus op verbetering en het benutten van kansen in de komende wedstrijden.


Komende Wedstrijden - ZVC Hattrick

 1. Wedstrijd tegen Invictus (25/02/24): De ploeg staat voor een nieuwe uitdaging tegen Invictus. Na de eerdere overwinning is het moment daar om opnieuw te laten zien wat ZVC Hattrick in huis heeft.

 2. Wedstrijd tegen Rijmenam (03/03/24): Een confrontatie met Rijmenam staat op het programma. De ploeg zal gemotiveerd zijn om punten te behalen en een positief resultaat neer te zetten.

 3. Wedstrijd tegen United (10/03/24): Tegenstander United wacht op ZVC Hattrick. Het team zal streven naar consistentie en een overwinning om de positie in het klassement te verbeteren.

 4. Wedstrijd tegen Astamaris (24/03/24): Een ontmoeting met Astamaris biedt een kans om tegen een andere ploeg in de competitie te strijden die ook onderin meedoet. ZVC Hattrick zal zich voorbereiden op een tactische wedstrijd.

 5. Wedstrijd tegen Linkerbovenhoek (Datum nog te bepalen): Een cruciale confrontatie met de leider en kampioen Linkerbovenhoek staat op het programma. De ploeg zal zich grondig voorbereiden om deze sterke tegenstander uit te dagen.

 6. Wedstrijd tegen Globesjotters (Datum nog te bepalen): Een nieuwe ontmoeting met Globesjotters moet nog worden gepland. Het team zal gefocust zijn om revanche te nemen na de eerdere ontmoeting en punten te behalen.

De komende wedstrijden bieden ZVC Hattrick kansen om hun vaardigheden te tonen en de positie in de competitie te versterken. De ploeg zal gedisciplineerd en gemotiveerd aan de slag gaan om succes te behalen. Veel succes!

9 weergaven0 opmerkingen

Comments


Afbeelding1.png
H o o f d s p o n s o r
3. verticale banner 3.png
Logo Tripletta 2020 - Made with PosterMyWall.png
zvchattrick.png
STEUN ONS VIA TROOPER
bottom of page