top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJonas Gilis

1e wedstrijd voor Tripletta!

Vrijdag 30/09/2022 speelt ZVC Tripletta hun eerste wedstrijd in de LZV Mechelen (2e klasse).


We kennen De Nuchtere Kijk nog van in ons allereerste seizoen in de LZV. Wat ook trouwens de eerste wedstrijd was voor Greg en Dave bij hun nieuwe club een 5tal jaar geleden! Toen konden we vlot winnen, al was dat wel niet onze eerste wedstrijd.


De coach moet dus voor het eerst een keuze maken. Verrassend genoeg is de keuze snel gemaakt en heeft hij onmiddellijk een kern beschikbaar van 8 spelers.


"De spelers hebben een zeer goede en sterke voorbereiding achter de rug. Vorige week heb ik veel inzet gezien en werd er gevochten voor elkaar. De uitslag deed erger vermoeden, maar we hielden goed stand. Tegen een goed ingespeelde tegenstander.

Wat de tegenstander van vrijdag betreft, heb ik geen idee wat ik kan verwachten. We hebben ze tegengekomen 5j geleden, maar ondertussen zal er bij beide ploeg wel veel veranderingen gedaan zijn.

Wat ik verwacht van de spelers? Inzet en vechtlust en de kopjes niet laten hangen als we op achterstand komen. Spelers als Greg en Pieter moeten de rest van de spelers op sleeptouw nemen. Robbe, ons ouderdomsdeken, kan zijn ervaring aanspreken om de rest te helpen.

We zoeken ook nog steeds naar een nieuwe keeper, maar voorlopig lukt het nog. De zoektocht leverde enkele opties op, maar voorlopig dus nog geen blauw witte rook." aldus de coach.


De coach kiest voor volgende spelers: Christoff, Jonas (c), Pieter, Robbe, Greg, Dave, Nico / Tom (GK) en Jordi.


Aftrap: 22u00 - Sporthal De Kouter, Leest.4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


Afbeelding1.png
H o o f d s p o n s o r
3. verticale banner 3.png
Logo Tripletta 2020 - Made with PosterMyWall.png
zvchattrick.png
STEUN ONS VIA TROOPER
bottom of page