top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverJonas Gilis

Hattrick pakt 6/9!

Nieuwe wedstrijd en 3 punten erbij! Zo pakken we 6/9!


Voor de wedstrijd waren er enkele selectie problemen, moest onze voorzitter weer eens alles in orde brengen.
De wedstrijd begon slecht, balverlies en 0-1, direct op achterstand. Maar Hattrick kennen we ondertussen en we geven niet op!

Op de counter werd het 0-2. Een harde tik, want wij krijgen de vele kansen, maar de afwerking ontbrak bij Hattrick.


Toen werd het 1-2; 1-3 en 2-3 en wanner de 2-4 viel, gingen de kopjes naar benden. De coach pepte zijn spelers tijdens de rust op en de ploeg begon er terug in te geloven, 3-4. Toen leek de 4-4 te gaan vallen, maar weer een counter en 3-5. Weer leek de wedstrijd gespeeld, maar wederom moedigde de coach zijn spelers aan!


En dat werkte, Pieter werkte de 4-5 tegen de touwen en er was weer hoop bij onze blauwe helden!

Dan ging het licht uit bij de keeper van de tegenstander. De ref floot, een lichte, penalty, en kreeg toen de bal naar het hoofd gesmeten door de keeper. Gele kaart en hij kon gaan douchen. Jammer voor hen, maar goed voor ons!

Penalty werd simpel omgezet en het stond, eindelijk, terug gelijk, 5-5. Nu konden we beginnen zoeken naar de verlossende goal!


Beetje later werd het dan ook 6-5. De Globesjotters kregen ook nog kansen op de 6-6, maar Pieter en Nico redde de meubelen. Waarvoor dank :)

Beetje later legde Younes B de bevrijdende 7-5 in de goal. En de 3 punten waren binnen!


Bedankt voor de inzet! En well done! De weg is nog lang! Maar we zagen weer schone combinaties!!!


"De wedstrijd was heel slecht voor het hart van een coach, kansen genoeg krijgen, maar de goal viel maar niet. Dan valt de goal aan de andere kant en begin je toch te vrezen dat het weer net niet zal worden. Ze bleven knocken voor elkaar en de 2e helft was leuk om naar te kijken! Volgende week wacht er weer een zware wedstrijd, al vrees ik dat geen enkele wedstrijd simpel zal zijn in deze liga! Het niveau ligt nog hoger dan vorig jaar. Bijna elke ploeg hebben we enkele versterkingen er bij gekregen." Aldus een opgeluchte coach!13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


Afbeelding1.png
H o o f d s p o n s o r
3. verticale banner 3.png
Logo Tripletta 2020 - Made with PosterMyWall.png
zvchattrick.png
STEUN ONS VIA TROOPER
bottom of page